Huize Vossendel Groessen

Huize Vossendel Groessen

Huize Vossendel,

Huize Vossendel in Groessen is de ideale locatie voor diverse zakelijke en feestelijke evenementen. Of u nu een vergadering, bruiloft of ander evenement wilt organiseren, Huize Vossendel biedt een unieke locatie in een prachtige natuurlijke omgeving aan de Rijn.

De vergaderlocatie van Huizevossendel is van alle gemakken voorzien en biedt u de nodige rust en privacy. De zaal is uitgerust met moderne faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en gratis wifi. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in onze sfeervolle buiten accommodatie.

Voor bruiloften en andere evenementen biedt Huize Vossendel verschillende mogelijkheden. U kunt gebruik maken van onze grote tent die in onze tuin staat en die plaats biedt aan maximaal 100 gasten. Deze tent biedt een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving aan de Rijn. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen en te adviseren bij de organisatie van uw evenement, zodat deze geheel naar uw wensen verloopt.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest of teambuilding activiteit? Dan is Huize Vossendel ook daarvoor de perfecte locatie. Wij bieden verschillende mogelijkheden, zoals outdoor activiteiten, teambuilding sessies en meer.

Neem contact op met ons team om uw zakelijke of feestelijke evenement bij Huize Vossendel te organiseren.

Arrangementen

Deze locatie is beschikbaar voor

Beschikbare faciliteiten

Offerte aanvragen

Onze offerte is vrijblijvend, je hoeft nog niks te betalen.

Andere locaties die wellicht bij je passen..