Restaurant Pomphuis Ede

Restaurant Pomphuis Ede

Het restaurant Pomphuis biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, waaronder vergaderingen, diners en private dining. Het Pomphuis is gevestigd op een prachtige locatie in Ede en biedt een sfeervolle ambiance voor uw zakelijke bijeenkomst.

Voor vergaderingen biedt het Pomphuis diverse zalen met moderne faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en gratis WiFi. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen en te adviseren bij de organisatie van uw vergadering.

Voor diners biedt het Pomphuis een uitgebreid menu met heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten. Of u nu een zakelijk diner wilt organiseren voor een klein gezelschap of een groot evenement voor uw bedrijf, het Pomphuis biedt verschillende mogelijkheden en zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Bent u op zoek naar een exclusievere setting voor uw zakelijke bijeenkomst? Dan is private dining bij het Pomphuis de perfecte oplossing. In onze private dining room kunt u in alle rust genieten van een uitgebreid diner of een intieme borrel met uw gasten. Onze chef-kok stelt graag een menu samen dat aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Neem contact op met ons team om uw zakelijke bijeenkomst bij het Pomphuis te organiseren en te bespreken welke mogelijkheden het beste bij uw wensen aansluiten. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het organiseren van een succesvolle bijeenkomst.

Arrangementen

Deze locatie is beschikbaar voor

Vriendelijk

Beschikbare faciliteiten

Offerte aanvragen

Onze offerte is vrijblijvend, je hoeft nog niks te betalen.

Andere locaties die wellicht bij je passen..