Ons verhaal

Over ons

Verrassende plaatsen in Nederland
Ontdek inspirerende locaties in eigen land met een culinaire invulling!

Private Dining is een leuke manier om met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie te lunchen of dineren in een aparte ruimte. Bij uniek diner vindt u dan ook de meest bijzondere en inspirerende locaties van Nederland waar u in alle rust kunt dineren met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie.

Wij koppelen elke locaties met een private chef om elk uniek diner op basis van uw wensen om maatwerk te leveren in uw wensen.

 

Gezicht achter de “schermen”

Oscar Grift is een ervaren event planner en private chef, gespecialiseerd in het creëren van unieke ervaringen voor zijn klanten. Met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, bruiloften en private dining, biedt Oscar ook concept ontwikkeling om zo een gepersonaliseerde en onvergetelijke ervaring te creëren.

Of u nu op zoek bent naar een romantische dinerervaring voor twee, een feestelijke bruiloft of een onvergetelijk bedrijfsevenement, Oscar heeft de expertise om uw visie tot leven te brengen. Met zijn culinaire vaardigheden en creatieve concepten zorgt hij voor een perfecte en unieke ervaring.

Oscar werkt samen met topchefs en leveranciers om zo de hoogste kwaliteit te bieden en om de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen. Neem contact op met Oscar Grift om uw volgende evenement of private dining ervaring te plannen en maak van uw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring.