Private Chef

Private Chef

Uniek Diner is de schakel tussen de lokale producent en een fantastisch diner bij jou thuis. Ze zijn fris, eigentijds, modern en gebruiken zoveel mogelijk eerlijke, lokale producten. De Chef maakt gerechten waarbij jullie smaakpapillen worden uitgedaagd. Uniek Diner zorgt voor pure smaken met een heerlijke balans tussen groente en vlees of vis. Het ultieme doel is om een speciale en memorabele avond voor jullie neer te zetten, dit doet de chef dan ook met veel passie.

De Perfecte match!

Een private chef kan een fantastische aanvulling zijn op uw volgende evenement of speciale gelegenheid. Bij het inhuren van een private chef is het belangrijk om de juiste match te vinden die past bij uw smaak, stijl en budget.

Bij ons kunt u de perfecte private chef vinden die past bij uw specifieke behoeften en wensen. Wij werken samen met een netwerk van professionele chefs die ervaring hebben in het creëren van unieke culinaire ervaringen voor hun klanten.

Of u nu op zoek bent naar een chef voor een intiem diner voor twee, een grootschalig evenement of een zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een perfecte match. Onze chefs zullen samenwerken met u om een menu te ontwerpen dat past bij uw smaak en voorkeuren, en om zo de perfecte culinaire ervaring te creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op om een private chef te boeken en om van uw volgende evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Wat kun je verwachten?

Uniek Diner stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt de chef bij jou thuis koken. Servies, bestek en servetten worden meegenomen. Jullie beginnen met een verrassende amuse, waarna 5 gangen geserveerd worden. Zodra het diner klaar is wordt de keuken netjes en schoon achtergelaten.

  • Persoonlijke afstemming met de chef
  • Servies, bestek en servetten
  • Amuse
  • 5 gangen
  • De chef laat de keuken schoon achter

De Chef kan rekening houden met

Het menu kan worden aangepast o.b.v. dieetwensen of allergieën. Vermeld deze altijd in je aanvraag zodat de chef meteen op de hoogte is.

Halal, Vegan, Vegetarisch

Specialisaties

Duurzaam, Plant-based, Vlees

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Onze offerte is vrijblijvend, je hoeft nog niks te betalen.