Unieke Concept weddings

Catering van je bruiloft

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Eten, drinken en een schitterende bruidstaart zijn allemaal belangrijke delen van een succesvolle bruiloft. Laat ons weten wat jullie droom bruiloft is en wij bedenken een concept wat daar bij past. Van traditioneel tot een door festivals geïnspireerde bruiloft, Uniek Diner vindt een oplossing die uw dag onvergetelijk maakt. Daarnaast zorgen we dat u op de grote dag zelf geen omkijken naar ons heeft. Het belangrijkste voor ons is dat jullie een heerlijke dag hebben nooit te vergeten!

Wij zorgen dat alles klopt: het eten, drinken én de sfeer.

Een onvergetelijke dag

En natuurlijk ben je al volop bezig met alle voorbereidingen. Maak je een moodboard met  prachtige jurken die je allemaal wilt passen en ben je aan het shoppen voor schoenen, bloemen en ringen. Waarschijnlijk zijn jullie ook bezig met de gastenlijst. Als je ons daar nu ook eens op zet, dan gaan wij helemaal los op een onvergetelijke invulling van je dag. Samen met jullie natuurlijk, want de voorpret is minstens zo geweldig als de dag zelf.

Als je je bruiloft nog bijzonderder wilt maken, dan denken we graag met je mee. Ons creatieve team kan het niet gek genoeg.

Catering van je bruiloft

Wij brengen alle sfeer naar jou toe! Dit kan bij jou thuis, in jouw tuin of zelfs midden op een weiland. Daarnaast hebben wij ook locaties waar jij jouw feest kan organiseren. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden, hiermee helpen wij je graag in een totaalconcept dat aansluit bij jouw feest. Onze hartelijke en professionele gastvrouwen- en heren zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

Culinaire verwennerij

Wij verwennen jullie en jullie gasten graag met culinaire lekkernijen. Ook de catering is maatwerk met jullie wensen als uitgangspunt. Onze chef-kok en zijn vakmensen hebben passie voor koken en dat proef je. Kleine proeverijen, lunch en diner: alles is met smaak bereid. Liever een barbecue of shared diner? Ook dat bereidt de chef-kok met de beste ingrediënten, geïnspireerd door al het mooiste wat de seizoenen te bieden hebben. Zijn jullie wijnliefhebbers? Voor ieder gerecht hebben wij een passende wijn.